pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 8, 2016 5:47 pm Lees verder →

Vasteloavesmert en vasteloaves-wandelingen as zondag 10 jan.

Venlo -Zondag 10 januari vindt voor de 6e keer de Venlose Vastelaovesmert plaats. Terwijl in de Maaspoort nagepraat wordt over het Boeremoosbal wordt, staan op de Oude Markt zo’n 25 marktkramen en kraampjes waar allerlei carnavalsartikelen te koop worden aangeboden. Dat varieert van nieuwe en gebruikte kleding tot carnavalsstoffen, en van hoedjes tot en met boeken en platen. De laatste trends op het gebied van grimeren, met de daarbij behorende producten, zijn hier te vinden. Wie nog geen Jocus vlag of Opstaeker heeft kan deze in de stand van Jocus kopen. Vanaf 12.00 uur wordt de markt ingericht en is iedereen welkom.

Muziek is niet alleen te koop op cd’s en platen, want voor de sfeer zorgen de joekskapellen Flabbedeius, de Nachravers en, niet te missen, de Kösmuulkes!

Boekhandel Koops en de VVV organiseren vanaf 12.00 uur Vastelaoves-stadwandelingen o.l.v een stadsgids in de binnenstad. Onderweg zal er veel verteld worden over de Venlose vastelaovend in combinatie met de historie van de stad. De wandeling eindigt op de vastelaovesmert.Posted in: Geen categorie