pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 4, 2016 7:24 am Lees verder →

Veel invallen vanmorgen in drugspanden Limburg en Brabant

Roerdalen – Politie en justitie zijn vandaag, maandagochtend vroeg in provincies Brabant en Limburg begonnen met een enorme operatie tegen drugscriminelen. Er worden invallen gedaan op honderd locaties. Dat meldt Omroep Brabant en ook L1.
Volgens een woordvoerder van de Landelijke Eenheid van de politie zijn al ruim vijftig mensen aangehouden. Volgens hem zullen er nog zeker meer aanhoudingen volgen.

Aan de operatie werken in totaal vijftienhonderd mensen van de fiscale opsporingsdienst FIOD, Defensie, politie en justitie mee. Behalve in Brabant zijn ook invallen gedaan in Limburg en Rotterdam. De actie zal nog zeker enkele uren duren. De provincie staat volgens de woordvoerder van de Landelijke Eenheid ‘blauw van de politie’.

De actie komt voort uit een groot onderzoek naar een ontmoetingsplek voor criminelen in Best, party-verhuurbedrijf Party King aan de Ambachtsweg. Dit zou als dekmantel fungeren. Tientallen verdachten verzamelen zich hier volgens de politie. De woordvoerder noemt het partycentrum een ‘broeinest van criminaliteit’.
De politie heeft drie hoofdverdachten in beeld. Aan de operatie, Trefpunt genaamd, ging een onderzoek naar de handel in en productie van amfetamine van ruim 2,5 jaar vooraf.

Het partycentrum in Best is geobserveerd en afgeluisterd door de politie. Dit leverde zoveel informatie op dat hier zo’n vijftig nieuwe onderzoeken uit zijn voortgekomen.

Maandag is de dag waarop de acties volgens de politie ‘klappen’. In de afgelopen jaren hebben zo’n zevenhonderd mensen het partycentrum in Best bezocht. Deze bezoekers, veelal bekenden van de politie, worden volgens de politie allemaal onder de loep genomen.Posted in: algemeen, politie, roerdalen