pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2020 9:02 am Lees verder →

Veel nieuws deze week in Posters Journaal: Posterholtenaar gedupeerd door internetfraude

—-
Er valt deze week nogal wat nieuws te melden: Vlak voor het afsluiten van deze uitgave kregen we deels inzage in de zaak van een bejaarde inwoner van Posterholt, die vorige maand via internet-fraude voor honderden euro’s is opgelicht.
Het slachtoffer. heeft beloofd het hele verhaal hier en in de rubriek “Wist u…” volgende week uit de doeken te doen. Om zo ook anderen te waarschuwen. Want de bank was z’n handen in onschuld.

Deze week lopen we in de rubriek “Wist u ..” al een beetje vooruit op het verschijnsel internetfraude, dat steeds in nieuwe variaties opduikt. Vorige week kon u ook al in de krant lezen over een gedupeerde, die via internet-trucs op gehaaide wijze ons 30.000 euro via internet is afgetroggeld..

Nieuws is er verder ook van het gemeente Roerdalen-front: er is donderdag een vergadering van de gemeenteraad, maar zonder publiek omdat we nog steeds met de corona-maatregelen zitten. U kunt de vergadering toch volgen via omroep en internet Ook is er een virtueel dankjewel voor de mantelzorgers in Roerdalen in corona-tijd.

Op dat terrein ook nieuws: een waarschuwing van een Roerdalense, wier zus gestorven is binnen 6 weken nadat ze corona-besmet raakte: van een kerngezonde vrouw tot een dodelijk slachtoffer: medische hulp mocht niet meer baten. De boodschap van de Roerdalense: “Neem de maatregelen van de overheid serieus”, en hierover meer in “Wist u…”

(.JB.)Posted in: algemeen, roerdalen