pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 6, 2012 7:09 am Lees verder →

Veel tips over vermiste Echtse auto-verkoper: meer nog welkom, aldus politie

Echt – Bij de politie zijn meer dan 20 tips binnen gekomen over de vermiste autoverkoper en coureur Hugo Charles (47)(foto) uit Echt. Meer tips blijven welkom en wat de huidige tips inhouden wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.
Charles vertrok op donderdag 29 maart met zijn auto naar een afspraak, vermoedelijk in Waardenburg, maar met wie is onbekend en sindsdien ontbreekt elk spoor. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

Zijn familie schakelde zondagavond de politie in, nadat hij zaterdag niet aanwezig was bij de crematie van zijn moeder. Daarop is de politie een onderzoek gestart.

De auto van de Echtenaar, een zwarte Audi A6, is maandagavond afgesloten teruggevonden op parkeerplaats De Meern Zuid (Utrecht) aan de A12. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

Hugo Charles heeft een getinte huidskleur, een normaal postuur en zwart gekruld kort haar. Op de dag van de verdwijning droeg de 47-jarige Echtenaar een blauwe spijkerbroek, een grijs sweatshirt met capuchon en gymschoenen.

Op www.politielimburgnoord.nl is een foto te zien van de auto en een kaartje met de vindplaats vanPosted in: politie