porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2011 11:16 am Lees verder →

Verband tussen overvallen in Midden-Limburg, aldus vermoedt politie

Roerdalen/Roggel/Kessel – De politie houdt er sterk rekening mee dat overvallen vorig jaar op woningen in Roggel en Kessel door dezelfde dadergroep is gepleegd. Op vrijdag 12 november 2010 vond een gewelddadige overval plaats op een woning aan de Karreweg-Noord in Kessel. Uit het onderzoek van de recherche is gebleken dat deze overval veel overeenkomsten vertoont met een soortgelijke overval op een woning aan het Fluppehofje in Roggel, exact één maand later op zondag 12 december. Om die reden houdt de politie er rekening mee dat beide overvallen zijn gepleegd door dezelfde dadergroep.

De politie is op zoek naar getuigen die zich nog niet eerder bij de politie hebben gemeld en meer over deze zaken zouden kunnen vertellen. Die kunnen de politie bereiken via het landelijke nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

De overval in Kessel werd vrijdag 12 november gepleegd rond 20.45 uur. Drie onbekende, gemaskerde mannen drongen de woning binnen aan de Karreweg-Noord. Twee bewoners, een man en een vrouw, werden met een vuurwapen bedreigd terwijl de overvallers naar geld vroegen. De drie vluchtten zonder buit de woning uit. Er is niet duidelijk hoe en op welke manier de overvallers zijn weggevlucht. Bij de overval raakte niemand gewond.

In Roggel drongen twee mannen zondag 12 december even na vijf uur ’s middags de woning aan het Fluppehofje binnen door de ruit van de voordeur in te slaan. Toen de buren op het tumult afkwamen gingen de daders er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. Voor zover bekend waren de daders niet gewapend. Het ging om twee mannen van ongeveer 20 jaar oud. Na de overval gingen ze er te voet vandoor. Niemand raakte gewond.Posted in: politie, roerdalen