pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 18, 2013 10:08 am Lees verder →

Verdien zorgkosten terug via belastingaangifte

Roerdalen – Als u chronisch ziek of gehandicapt bent, maakt u jaarlijks vaak veel extra kosten. Dat kan zijn voor bijvoorbeeld zorg, hulpmiddelen of woningaanpassingen. Die kosten zijn voor een groot deel aftrekbaar via de belastingen.

Op de website www.meerkosten.nl van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad (CG-Raad) en in de brochure Belastingvoordeel 2012 kunt u precies zien hoe u dat moet doen.

Website
De website www.meerkosten.nl biedt mensen met hoge zorgkosten een praktische handleiding bij de aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2012, die vóór 1 april moet worden ingediend bij de Belastingdienst. De aftrek geldt voor zogenoemde specifieke zorgkosten. Denk hierbij aan medische hulp, voorgeschreven medicijnen, dieet op doktersadvies en vervoer van en naar het ziekenhuis. Op de website vindt u bovendien informatie over andere tegemoetkomingen en financiële regelingen voor chronisch zieken en gehandicapten.

Praktisch
Op www.meerkosten.nl wordt in begrijpelijke taal uitgelegd hoe u uw belastingaangifte 2012 moet invullen. De website volgt de opbouw van het elektronische aangifteformulier van de Belastingdienst, waardoor het gelijktijdig en stapsgewijs te gebruiken is. Op de site vindt u verder rekenvoorbeelden die verduidelijken hoe u gemaakte kosten terug kunt verdienen. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van uw inkomen en dat van uw eventuele fiscale partner.

Brochure
Heeft u geen internet? Dan kunt u de brochure Belastingvoordeel 2012 van de CG-Raad bestellen. In deze brochure vindt u dezelfde informatie als op www.meerkosten.nl. U kunt de brochure bestellen door € 5,80 over te maken op rekeningnummer 3188522 ten name van de CG-Raad in Utrecht. Daarbij moet u vermelden: Belastingbrochure 2012 en uw naam, adres, postcode en woonplaats.Posted in: roerdalen