pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 14, 2012 7:08 am Lees verder →

Vergaderstukken van de raad Roerdalen op uw Ipad met RaadDigitaal

Roerdalen – RaadDigitaal is een App waarmee vergaderstukken kunt bekijken via uw Ipad. U kunt de App gratis downloaden via de online App-store van Apple. Via RaadDigitaal kunt u de gemeente kiezen waarvan u de vergaderingen wilt bekijken en vervolgens de vergadering die u wilt zien. RaadDigitaal biedt bovendien nog een aantal extra’s: zo kunt u een overzicht van de aankomende en twee laatste vergaderingen van de raad en de commissies zien en een overzicht van de agenda’s van alle vergaderingen. Ook kunt u zoeken op een trefwoord.

Heeft u geen Ipad?
Dan kunt u kijken op Raad in beeld op de website van de gemeente Roerdalen: www.roerdalen.nl . Via Raad in beeld kunt u op elk gewenst moment (gedeelten) van raadsvergaderingen beluisteren, bekijken en doorzoeken. Zo kunt u, als u een raadsvergadering heeft gemist, precies achterhalen wat er is gezegd en besloten. Verder kunt u de raadsvergaderingen ook live volgen via de lokale omroep OR6.

Op de pagina Bestuur en organisatie op de website www.roerdalen.nl vindt u alle informatie over de gemeenteraad, de commissies en de griffie. U vindt daar ook het vergaderschema voor het komende jaar, de agenda en bijbehorende stukken. Met vragen kunt u terecht bij de griffie via [email protected]Posted in: roerdalen