pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 24, 2014 2:38 pm Lees verder →

Verkeersoverlast door reconstructie Willem II Singel, Godsweerdersingel en het Stationsplein in Roermond

Op 3 februari 2014 komt de reconstructie van de singelring-oost in de uitvoeringsfase en zal het verkeer gaan merken dat er wordt gewerkt aan een beter bereikbare stad.
Impressie Singelrin

Vanaf maandag 17 februari a.s. wordt vanaf 9 uur éénrichtingsverkeer ingevoerd op de Willem II Singel, het Stationsplein, de Godsweerdersingel en het Wilhelminaplein (dus tussen de Koninginnelaan en de Venloseweg). Dit éénrichtingsverkeer geldt van zuid naar noord (dus richting Designer Outlet / N280). Het invoeren van éénrichtingsverkeer op de singelring-oost is een direct vervolg op het in 2012 ingevoerde éénrichtingsverkeer op de Roerkade en Roersingel. De werkzaamheden duren t/m december 2014.

De singelring is de aorta van de bruisende binnenstad van Roermond. Een aorta die door de groei van Roermond met een infarct wordt bedreigt. Met het invoeren van éénrichtingsverkeer op de singelring wordt een belangrijke stap gezet naar een nieuwe, toekomstbestendige verkeersstructuur voor het centrum van Roermond. De volgende stap, in samenwerking met de Provincie Limburg, is het ongelijkvloers maken van de kruisingen van de N280 met Buitenop en Mijnheerkensweg. Deze werkzaamheden zijn voorzien in 2015 en 2016. Gelijktijdig met de nieuwe verkeersstructuur worden inrichting, uitstraling, verlichting, verblijfskwaliteit, doorstroming en bomenstructuur op de singelring flink verbeterd.

Wethouder IJff: “De werkzaamheden zijn veelomvattend en uitvoerig. Er zal dus altijd overlast zijn voor bewoners, ondernemers, bezoekers en het verkeer. Dat is helaas niet te voorkomen. Wel proberen wij deze overlast zoveel mogelijk te beperken, onder andere door het leveren van maatwerk en het aangeven van alternatieve rijroutes”.

Maandagavond 27 januari a.s. is een informatieavond over de singelring gepland in de Oranjerie, aanvang 19.30 uur.

bron: gemeente RoermondPosted in: roermond