By september 16, 2011 9:26 am Lees verder →

Verkes good Augsfeest; Roerdalense Boerenbruiloft zeskamp

Roerdalen – Dit weekeinde , zaterdag 17 en zondag18 september organiseert Gastvrij Roerdalen in samenwerking met ondernemers uit Wassenberg een culinair treffen. Alles vindt plaats bij en rond Schurenhof aan de Grotestraat in Vlodrop (vlak bij Roerbrug) en de toegang is gratis. Er is zelfs gratis vervoer van en naar de kerkdorpen (zie Wist u voor de tijden)
Zaterdag vanaf 16.00 uur strijden de 6 boerebruidsparen uit elk kerkdorp op ludieke manier tegen elkaar om uiteindelijk door een Duitse jury uitverkozen te worden tot Boerebruidspaar van roerdalen. Voor eten en drinken wordt uiteraard gezorgd.
Vanaf half 9 speelt de band De Rosenthale!
Over het vervoer hoeft niemand zich zorgen te maken, taxibedrijf Wolters rijdt tussen de kerkdorpen om mensen op te halen en veilig weer thuis te brengen.

Op zondag 18 september begint om 11 uur de culinaire markt waarin het Wild varken centraal zal staan. Diverse workshops en proeverijen van Duitse en Nederlandse ondernemers met streekproduct en wild zwijn als thema. Er is live muziek en aan de kinderen is natuurlijk ook gedachtPosted in: roerdalen