By december 23, 2012 7:32 am Lees verder →

Vermissing Andy de Heus uit Echt: politie sluit misdrijf niet uit

Echt – De familie en politie Limburg-Noord zijn op zoek naar de 30-jarige Andy de Heus (zie foto) uit Echt.

Andy heeft dinsdagavond 18 december 2012 omstreeks 18.45 uur zijn woning in Echt verlaten. Hij is weggereden in een grijze Volkswagen Caddy bestelauto voorzien van het Nederlandse kenteken 22-BX-BL. Daarna is er niets meer van hem vernomen. Andy is een man van ca 1.80 lang, donkerblond haar en blauwe ogen. Op de dag van de verdwijning droeg hij een donkerkleurige Adidas trainingsbroek, een groene jas en wit/grijze gymschoenen.

Mogelijk misdrijf

Een rechercheteam onderzoekt de zaak van de vermiste Andy de Heus. Het rechercheteam houdt er rekening mee dat er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf, maar sluit andere opties niet uit. De politie startte woensdag met het onderzoek en ’s avonds werd een opsporingsbericht verspreid via sociale media. Er zijn diverse tips binnengekomen. Op dit moment is er nog niks van Andy de Heus vernomen. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over zijn verdwijning. Mogelijk hebben personen Andy of zijn auto nog ergens gezien.

Tips?

Mensen met informatie over deze vermissing worden dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Personen die liever anoniem informatie over de vermissing van Andy de Heus willen doorgeven kunnen terecht bij Stichting M. via 0800-7000.Posted in: politie