pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 12, 2012 7:54 am Lees verder →

Vermist meisje (15) Someren goed en wel terecht; weggelopen na ruzie met ouders

Roerdalen/Someren – De 15-jarige Charlotte Verdegen uit Someren is gezond en wel teruggevonden. Ze hield zich verborgen in de bossen bij Asten, in de buurt van een scoutinggebouw. “Ik had geen idee wat ik teweegbracht. Ik ben heel blij dat ik weer thuis ben. Het was geen pretje in het bos.”

Charlotte liep zondagavond weg na een ruzie met haar ouders. Ze werd die avond gezien op de kermis in Asten. Sindsdien was ze spoorloos. Ze werd uiteindelijk woensdagavond gevonden door een vriendin, die samen met haar vader op zoek was naar het meisje.

Slapen in scoutinggebouw
Naar eigen zeggen verbleef ze alle dagen in de bossen en sliep ze in een gebouw van de scouting. “Niemand wist dat ik daar zat”, vertelt Charlotte woensdagavond. Vanwege de zomervakantie was er verder niemand op terrein van de scouting, waar ze vroeger zelf lid van was. Toen ze werd gevonden in het bos, was ze doorweekt van de regen. Ze zei het nooit meer te zullen doen. Bij politie en social media kwamen veel tips binnen. Uiteindelijk vond de vader van een vriendin haar.Posted in: politie, roerdalen