porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 11, 2015 12:14 pm Lees verder →

Vermiste Andy de Heus niet aangetroffen op vakantiepark Stevensweert

Stevensweert – Het technisch onderzoek van het OM Limburg en de politie in en rondom enkele woningen op een park, heeft niet geleid tot het terugvinden van de vermiste Andy de Heus uit Echt. Er zijn enkele zaken veiliggesteld voor nader onderzoek en analyse. Een rechercheteam met meer dan twintig medewerkers is belast met het onderzoek dat in volle gang doorgaat.
De komende periode zal er zorgvuldig research worden verricht door deskundigen, op enkele zaken die in de afgelopen dagen zijn veiliggesteld. Door de rechercheurs van het Team Grootschalig Onderzoek (TGO), worden ook nog gesprekken gevoerd met personen over deze vermissingszaak. Het onderzoeksteam wil in het belang van het onderzoek, op dit moment geen uitvoerige uitleg geven over de resultaten van deze grote politieactie in Stevensweert.
Onderzoek
Meerdere woningen op een vakantiepark aan de In het Broek werden in opdracht van het rechercheteam zorgvuldig onderzocht in de afgelopen dagen. De medewerkers van de Forensische Opsporing hebben hierbij ondersteuning gekregen van speurhonden en hun begeleiders van de Landelijke Eenheid. Daarnaast is door kenners van het Advanced Search Team (AST) van Defensie, met specialistische apparatuur inspectie verricht.
Woningen
Maandagavond werden de bewoners van enkele woningen door agenten vriendelijk verzocht hun woning te verlaten in verband met het technisch onderzoek dat tot woensdagavond laat in beslag nam. De huidige bewoners en de eigenaren van het terrein, hebben niets te maken met het lopende onderzoek naar de vermissing van Andy. Zij zijn geïnformeerd over het onderzoek dat in de afgelopen dagen is verricht en wanneer zij hun woning weer mogen betrekken.
Vermissingen
Andy de Heus uit Echt is nu bijna drie jaar vermist. De recherche houdt er ernstig rekening mee dat hij niet meer in leven is en dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Dankzij nieuwe aanknopingspunten is er voldoende aanleiding om het onderzoek opnieuw op te pakken. De familie van de vermiste man is hierover in kennis gesteld.
Oproep
Getuigen die relevante informatie hebben over deze vermissingszaak worden verzocht om zich te melden. Dit geldt ook voor eventuele getuigen die zich eerder niet hebben gemeld. Of die informatie hebben met betrekking hebben over de recente onderzoek locatie in Stevensweert.
In contact komen met de politie kan via 0900 – 88 44. Daarnaast kunt u ook terecht bij Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000. Het Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via telefoonnummer 079-3458 999.Posted in: politie