pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 7, 2011 10:20 am Lees verder →

” Vermiste ” vrouw uit Stramproy mag nog niet naar huis: eerst onderzoek in ziekenhuis

Stramproy – De 48-jarige Mary-Anne Goossens uit Stramproy wordt vandaag, donderdag in het ziekenhuis in Malaga (Spanje) onderzocht.

Update : Mary-Anne is inmiddels thuis. Een persconferentie met haar vindt
u “hier”:http://www.roerdaljournaal.nl/video-eerste-beelden-persconferentie-mary-anne-goossens-uit-stramproy

Dat zei de woordvoerster van de familie en voegde daaraan toe dat Goossens in elk geval niet op donderdag terug naar Nederland komt. Ze mag om medische redenen nog niet vliegen.
De Stramproyse woensdag in een onherbergzaam gebied in Spanje gevonden na wekenlang vermist te zijn geweest. Ze was verdwaald. Haar zoon, dochter en ex-man hebben zich woensdag bij haar gevoegd. Ze was 18 dagen zoek en zij voedde zich al die tijd met water uit de kloof.
Deskundigen verklaarden dat de vrouw een zeer goede conditie gehad moet hebben. Was er geen water geweest dan had zij het hooguit 3 tot 6 dagen uitgehouden, aldcus de deskundigen. Diezelfde experts voegden eraan toe dat sommigen die in goede condito verkeren , weken zonder eten kunnen.
Drie jonge mannen hoorden de vrouw deze week toen ze een wandeling in het onherbergzame gebied maakten. Zij hoorden een fluit die de vermiste Stramproyse bij zich had en waarop ze blies om aandacht te trekken van eventuele voorbijgangers. Het is haar redding geweest….Posted in: video