pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 31, 2013 6:30 am Lees verder →

Vernieuwingen op de site van www.roerdaljournaal.nl per weekend 31 aug./1 september 2013

Roerdalen – De redactie heeft besloten dat er per dit weekeinde enkele vernieuwingen op de site van www.roerdaljournaal.nl zullen worden doorgevoerd.
Een van de belangrijkste besluiten is dat het aantal herhalingen van item overdag zal worden beperkt tot de allerbelangrijkste (o.a. Wist u…) en ’s nachts tussen pakweg 11 en 04 uur zullen wel nog enkele herhalingen te lezen en zien zijn van overdag.
Onder de titel Sport zal over de belangrijkste sportzaken bericht worden waarbij voetbal en wielrennen de boventoon voeren.
Een ander belangrijk besluit is om ook autonieuws en soms ook algemeen nieuws min of meer in korte vorm te presenteren. Voorts zal de redactie ook trachten nog meer dan voorheen lokaal en regionaal nieuws te brengen.
Onder de titel: “Nog even dit” zal ook over en op allerlei zaken door de redactie regelmatig commentaar worden gegeven terwijl voorts de rubrieken Wetenswaardig en Ook dat nog… nieuw leven ingeblazen worden, waarbij de laatste vooral ook over shownieuws ed gaat.

De RedactiePosted in: roerdalen