pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 25, 2012 5:03 am Lees verder →

Verrassend nieuws: Burgemeester Hanselaar gaat Roerdalen verlaten

Roerdalen – Burgemeester Ellen Hanselaar (foto) heeft besloten zich niet beschikbaar te stellen voor een nieuwe ambtstermijn als burgemeester van de gemeente Roerdalen.
Haar ambtstermijn eindigt volgend jaar, om precies te zijn per 25 juni 2013.
Na 11 jaar burgemeesterschap wil zij zich oriënteren op nieuwe maatschappelijke en bestuurlijke functies. Sinds 2007 is Ellen Hanselaar burgemeester van de gemeente Roerdalen. Van 2002 tot 2007 was zij burgemeester van de gemeente Mook en Middelaar.
Voor vele buitenstaanders komt het nieuws van haar vertrek na 1 ambtstermijn toch als een verrassing.
C.A.M. (Ellen) Hanselaar-van Loevezijn (Venlo, 27 augustus 1954) is een Nederlands politicus van het CDA.
Ze heeft in Nijmegen algemene taalwetenschappen en Italiaans gestudeerd. In het begin van haar carrière heeft ze een jaar onderzoek gedaan bij Philips in Eindhoven, verder is ze vier jaar docent geweest aan de TU Delft en was ze enkele jaren voorlichter en beleidsmedewerker voor CDA-fractie in de Tweede Kamer. Ze was lid van de Provinciale Staten van Gelderland voor ze in 2002 benoemd werd tot burgemeester van de gemeente Mook en Middelaar. In de zomer van 2007 volgde haar benoeming tot burgemeester van Roerdalen. Op 1 januari van dat jaar was de gemeente Roerdalen gevormd uit de voormalige gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen.Posted in: roerdalen