pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 24, 2016 12:03 pm Lees verder →

Verrassende winnares in Heel Holland Bakt

Roerdalen – De bedenkers van get programma zitten gebakken: weer meer dan 2 miljoen kijkers…- Tegen alle verwachtingen in is Francis Kuijk niet de winnaar geworden van het vierde seizoen van Heel Holland Bakt. De titel ging naar haar aartsrivaal Annemarie. De goedlachse bakkoningin uit Kaatsheuvel reageerde na afloop teleurgesteld, maar strijdbaar. “Ik baal en ik vind het jammer. Maar het is terecht.”
Zo meldt ze bij Omroep Brabant.
Het programma trekt elke zondagavond veel kijkers. Vorige week keken er 2.684.000 mensen naar het MAX-programma.

Grote favoriet
Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven kwamen in de finale, die zondagavond werd uitgezonden, unaniem tot de conclusie dat Annemarie de beste keukenprinses was dit seizoen. Volgens hen was het wel de spannendste finale allertijden.

De bakwedstrijd begon acht weken geleden met tien kandidaten. De 53-jarige hobbybakker Francis Kuijk werd al meteen gebombardeerd tot de grote favoriet in het megapopulaire bakprogramma. Vorige week liet Francis haar kunsten nog zien in de halve finale en werd ze gekroond tot ‘meesterbakker’.

Maar in de finale ging ze een paar keer finaal de mist in, waardoor Annemarie werd verkozen tot winnaar.

Traditionele familierecepten
Francis verbaasde dit seizoen vriend en vijand met haar traditionele familierecepten van haar Indische moeder en oma bakt. Ze is oorspronkelijk Australische en kwam in 1990 naar Nederland vanwege de liefde.

Samen met haar man heeft Francis een dochter. Ze werkt parttime als managementassistente. De rest van haar tijd brengt ze door in de keuken.

André van Duin
De eerste twee seizoenen won een man het programma. Rutger van den Broek was in het debuutjaar de beste bakker en het jaar erna won Menno de Koning. Vorig jaar won Sarena de bakwedstrijd; toen zagen bijna drie miljoen mensen (2.844.000) die finaleaflevering.

Het programma dankt de populariteit mede aan juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Ook de presentatie door André van Duin lijkt goed te zijn ontvangen door de kijkers. Hij verving dit seizoen Martine Bijl. Zij werd in september vorig jaar getroffen door een bloeding in de hersenen.Posted in: algemeen, roerdalen