pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 15, 2015 10:28 am Lees verder →

Verstappen valt bij debuut balend als een stekker uit: “had 6de kunnen worden..”

Roerdalen – Max Verstappen baalt ervan dat hij niet aan de finish is gekomen vanmorgen vroeg in zijn eerste Formule 1-race te Australie maar is tevreden over hoe alles tot het moment van zijn uitvallen aan het gaan was. De Toro Rosso-coureur lag negende toen hij uitviel, maar had mogelijk nog verder naar voren kunnen komen doordat hij net naar de snellere zachte band was gewisseld, terwijl de coureurs voor hem het laatste deel van de race op mediums reden.

“Ik had een vrij goede eerste stint op de mediums. Ik kon het groepje coureurs dat voor me op de zachte band aan het rijden was, goed bijhouden en er was ook geen echte dreiging van achter”, blikt de zeventienjarige Nederlander terug op zijn eerste Grand Prix. “Tot aan de pitstop ging alles eigenlijk heel erg goed. Maar helaas zag ik vlak na mijn bandenwissel wat rook uit de auto komen. Dat heb ik over de boordradio aan het team gemeld en vervolgens kreeg ik de opdracht om de wagen aan de kant te zetten. Wat de precieze oorzaak van het probleem was, weet ik op het moment nog niet. Dat moet nog door het team worden onderzocht.”

Verstappen denkt dat hij nog wel een aantal posities goed had kunnen maken in het laatste deel van de Australische Grand Prix: “Als ik had kunnen doorrijden, had een zesde plek erin gezeten.”Posted in: roerdalen