pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 20, 2012 9:56 pm Lees verder →

Verwarde man vernielt graven op 2 kerkhoven

Panningen – De politie heeft vrijdag een 31-jarige man uit de gemeente Peel en Maas aangehouden op verdenking van vernielingen, die vrijdagmorgen zijn aangericht op kerkhoven in Panningen en in Egchel.
Een getuige zag de man op het kerkhof in Egchel tegen een kruis schoppen en tipte de politie. Die zocht met enkele surveillances de omgeving af en nam op basis van het signalement en navraag in de omgeving poolshoogte bij de woning van de 31-jarige man. De man bleek niet thuis, maar meldde zichzelf later bij de politie. Hij maakte een verwarde indruk en is ingesloten voor verder onderzoek.
Later bleek dat eerder die vrijdagochtend ook vernielingen waren aangericht op het kerkhof in Panningen. Daar zijn vier kruisen, een deel van een heiligenbeeld en de ruit van een kapel vernield. Ook bleken hier een aantal kruisen omver getrokken. Ook van deze vernielingen wordt de aangehouden man verdacht.
Daarnaast sluit de politie niet uit dat de verdachte ook verantwoordelijk is voor vernielingen die enkele weken geleden werden aangericht op het kerkhof in Panningen. Daarbij zijn toen onder andere enkele graven vernield.Posted in: politie