pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 31, 2015 7:39 pm Lees verder →

Veteranendag 25 juni in Roerdalen: nog aanmelden

Roerdalen – Roerdalen viert Veteranendag op 25 juni.
De Nederlandse Veteranendag is een eerbetoon aan de nog in leven zijnde militairen die tijdens de Tweede Wereldoorlog of daarna in voormalig Nederlands Indië, Korea of Nieuw-Guinea zijn ingezet.

Maar Veteranendag is er ook voor de snel groeiende groep ‘jonge veteranen’. Dit zijn oud-militairen die hebben deelgenomen aan vredesmissies in internationaal verband, zoals Libanon, Cambodja, het voormalig Joegoslavië, Afghanistan en Irak. In Roerdalen worden de veteranen op 25 juni 2015 in het zonnetje gezet. De bijeenkomst begint om 10.00 uur in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Tijdens de bijeenkomst houdt burgemeester Monique de Boer-Beerta een toespraak en worden er ervaringen uitgewisseld.

Anjerspeld
Veteranen die nog niet eerder een Anjerspeld hebben ontvangen, ontvangen tijdens de viering in het gemeentehuis een exemplaar. Net als de Engelse klaproos en de Franse korenbloem is de witte anjerspeld benoemd als teken van waardering voor onze oudgedienden. Ze staat symbool voor de onderlinge verbondenheid tussen de Nederlandse bevolking en haar veteranen.

Aanmelden
Als u al eerder heeft deelgenomen aan onze viering, ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor Veteranendag in Roerdalen. Bent u nooit eerder bij een viering in onze gemeente aanwezig geweest, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Aanmelden kan bij bestuurssecretaresse Bianca Smeets, telefoon: (0475) 538 888, e-mail: [email protected]Posted in: roerdalen