pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 20, 2012 7:33 pm Lees verder →

(Video) Limburgse jonge meidengroep Junior Star Chix

Roermond – De eerste single van dé nieuwe kids meidengroep van Limburg “Junior Star Chix” is uit. De groep bestaat uit: Fiorenza Ruijters uit Valkenburg (11 jaar),
Lindsay Römkens uit Landgraaf (11 jaar), Inge Worms uit Urmond (12 jaar), .
Coco van Haren uit Roermond (11 jaar).
Deze talentvolle jonge zangeresjes zijn vastberaden Nederland te gaan veroveren
Zingen is hun grootste passie, maar ook het bouwen van een feestje is de dametjes volledig toevertrouwd. Met hun spontaniteit weten zij ieder publiek voor zich te winnen. Allen hebben zij 1 grote droom: beroemd worden! En met het uitbrengen van hun eerst single “Laat je gaan” zetten zij een flinke stap in de goede richting.
De Junior Star Chix (Coco, Lindsay, Fiorenza en Inge) leerden elkaar kennen bij Junior Star Factory, de Limburgse zangschool waar zij allemaal les krijgen van Diana Olierook. In december leerden zij elkaar beter kennen tijdens de voorbereidingen van een concert dat de leerlingen in samenwerking met het project “Swing with kids” verzorgden. Om de show in te studeren, gingen de zangers en de orkestleden samen op kamp en daar werden de 4 “Chix” dikke vriendinnen.

Ze kwamen al snel op het idee dat het “cool” zou zijn om samen een meidengroep te beginnen en vroegen zangcoach Diana om hen daarbij te helpen.
Tijdens een brainstormsessie bedachten de meiden zelf de naam van de groep en schreven zij ideeën op voor de inhoud van hun eerste liedje. Tekstschrijver Frans Hermans ging hiermee aan de slag, met het nummer “Laat je gaan” als eindresultaat.
Joep Servais van Marlstone Music zorgde voor een hip arrangement en toen ging alles heel snel: een fotoshoot, opnamesessies in de studio, de videoclip opnemen etc… En nu hebben de Chix nog maar 1 doel: een hit scoren en vette optredens door het hele land verzorgen!
De single “Laat je gaan” is nu te downloaden! Wil je deze 4 Limburgse toptalenten helpen om een plaats in de landelijke hitlijsten te veroveren? Download dan nu de single op Itunes of via www.juniorstarchix.nl.

Bekijk de videoclip via: http://youtu.be/M3wxEEfeq0kPosted in: roermond, video