pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2012 1:55 pm Lees verder →

(Video) “Wild west in het vakantiepark het Posterbos” *UPDATE*

Posterholt – De politie heeft zaterdagmiddag een onderzoek opgestart nadat er een melding was binnen gekomen dat een man in een vakantiehuisje zou zijn meegenomen door twee gewapende mannen. Omstreeks 11.45 uur kwamen twee gewapende mannen een huisje op het vakantiepark aan de Zwembadweg binnen en bedreigden een man met vuurwapens. Er ontstond een schermutseling tussen de daders en het slachtoffer.

Daarnaast was er ook een getuige aanwezig in het huisje die op zijn hoofd werd geslagen. De getuige is een vriend van het slachtoffer. De daders zijn met het slachtoffer in onbekende richting weggereden in een blauwe Daihatsu Charade. Op dit moment is het onbekend of het slachtoffer, waarvan de identiteit niet bekend is, vrijwillig of gedwongen is meegegaan met de twee mannen. De politie onderzoekt wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Een van de daders is een kleine, blanke man van ongeveer 1.70 meter lang. De andere dader is lang, heeft donker haar en een donkere huidskleur. Tips over dit incident kunnen worden doorgegeven via 0900 8844. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Op youtube verscheen rond dezelfde tijd een Youtube video met als titel:
“Wild west in het vakantiepark het POSTERBOS TE POSTERHOLT”

De begeleidende tekst:
“Geweld in het vakantiepark Posterbos????
Wanneer wordt het bestemmingsplan veranderd voor de bewooners.
Is dit nu wat tvl limburg liet zien op tv,wat een park met al die buitenlanders?
vaste bewoonning is de oplossing.

update 9-7 17:00

De politie:

Posterholt – In het onderzoek naar een mogelijke ontvoering van een 36-jarige man uit Tsjechië in een vakantiepark in Posterholt is er inmiddels contact geweest met de Tsjech waaruit blijkt dat er geen sprake was van een ontvoering. De politie gaat wel nog achterhalen wat er nu wel aan de hand is geweest.Posted in: politie, roerdalen, video