pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 18, 2016 4:21 pm Lees verder →

Vier arrestaties na Bankpas-fraude ( en nooit ergens de pincode invullen of prijsgeven!)

Roermond – Het cybercrimeteam van de politie-eenheid Noord-Holland heeft vier personen aangehouden die worden verdacht van deelname aan de zogenoemde bankpasbende. Deze bende wordt verantwoordelijk geacht voor het door het hele land versturen van vele duizenden valse e-mails en brieven waarin consumenten om hun bankpas wordt gevraagd. Dat meldt de Telegraaf.De vier verdachten zijn allen afkomstig uit Amsterdam en zijn tussen de 21 en 25 jaar oud.

De e-mails en brieven leken afkomstig van diverse banken en riepen de klant op om hun huidige bankpas op te sturen omdat er een nieuwe bankpas klaar zou liggen. Deze nieuwe pas zou beter beveiligd zijn.

In het schrijven stond vermeld dat de bankpas naar een bepaald adres moest worden gestuurd. Dit adres was echter niet van de bank, maar van particulierenDe pincode had de bende al, want die hadden ze gevraagd via de mail. ,,Dan stond er: Wilt u uw oude pincode houden? Vul deze dan hier in”Banken en de Fraudehelpdesk melden dat er veel minder van dit soort valse e-mails worden verstuurd”, aldus de woordvoerder van de politie, die daarbij benadrukt dat banken nooit vragen om uw pincode of om de bankpas naar de bank op te sturen.Posted in: politie, roermond