pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 26, 2011 8:19 am Lees verder →

Vier de herfstvakantie in het Apollobad Melick

Roerdalen – In de herfstvakantie, van 24 t/m 28 oktober, is er weer heel wat te beleven in het Apollobad te Melick. Voor iedereen, jong of oud, zijn er leuke activiteiten. Zo is er babyzwemmen, een ZwemFanParty, baantjes zwemmen en natuurlijk de Nationale Zwemvierdaagse

De Nationale Zwemvierdaagse
In vijf dagen vier maal 250 of 500 meter zwemmen voor een prachtige medaille. En het is nog gezond ook! Doe mee met de hele familie of met je vriendenclubje. Deelname aan de Nationale Zwemvierdaagse kost € 7,15. Dat is inclusief entree.

Jeugdmiddag
Heb je nog niet genoeg bewogen, kom dan naar de Jeugdmiddag. Lekker ravotten op de ballenberg of de wiebelbrug. Even een bommetje maken en dan weer even hangen aan een spijkerbroek. Je hebt geen tijd om je te vervelen.

ZwemFanParty
Sluit de vakantie af met onze spetterende ZwemFanParty. In de gezellige sfeer met speciale onderwaterverlichting en hippe muziek is het weer swingen geblazen. Speel tussendoor een partijtje tafeltennis of doe een wedstrijdje rennen over de wiebelbrug. De ZwemFanParty mag je niet missen!

De openingstijden van het Apollobad vind je op de pagina Zwembaden van Ontdekroerdalen.nl. De entree bedraagt € 2,05 per persoon. Je kunt ook gebruik maken van een meerbadenkaart. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de medewerkers van het Apollobad, telefoon: (0475) 531 500.Posted in: roerdalen