pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 8, 2015 6:03 pm Lees verder →

Vier jaar voor schieten op politie St Odilienberg

Roerdalen – Vanmiddag deed de rechtbank in Roermond uitspraak in de zaak tegen verdachte V. uit Roermond. De verdachte werd veroordeeld voor de gewapende overval c.q. carjacking die op 14 mei 2014 plaats vond op de Hagelkruisweg in St. Odiliënberg. Na de overval vluchtte de verdachte met de gestolen auto.
Tussen St. Odiliënberg en Montfort raakte ze van de weg en reed frontaal tegen een boom. Toen ze bij aanhouding een vuurwapen op de ter plaatse gesnelde politiemensen richtte en dreigde de politiemensen neer te schieten, werd ze door de politie ter aanhouding neergeschoten. Nadat de verdachte neergeschoten was, verleenden de betrokken politiemensen, in afwachting van een ambulance meteen eerste hulp. De verdachte was gewond en had een slagaderlijke bloeding opgelopen. De rechter veroordeelde haar ook voor de bedreiging van de politiemensen.
De officier van justitie eiste twee weken geleden 4 jaar gevangenisstraf waarvan een jaar voorwaardelijk. De rechter veroordeelde haar tot 4 jaar gevangenisstraf, schadevergoeding en kende de immateriële vorderingen toe. De verdachte was zelf niet aanwezig.
Tijdens de uitspraak benoemde de rechter dat hij zich ernstige zorgen maakte om het toenemende bezit en gebruik van wapens en het gebruik van geweld.
Wij zijn blij met de uitspraak van de rechter en de betrokken politiemensen hebben het gevoel dat er recht gesproken is.als de politiePosted in: politie, roerdalen, roermond