pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 18, 2014 9:08 am Lees verder →

Vier jonge vrouwen op straatroof met carnaval

Tegelen – Afgelopen week zijn vier verdachten aangehouden in verband met een straatroof in Tegelen tijdens carnaval. De straatroof werd gepleegd door drie vrouwen die verkleed waren als zombies.

Vorige week donderdag werd de eerste verdachte (26) uit Tegelen aangehouden. Zij is inmiddels weer in vrijheid gesteld. Zaterdag werden twee dames aangehouden voor winkeldiefstal. Zij bleken ook in beeld te komen als verdachten van de straatroof. Zondag werd de vierde verdachte aangehouden. Het drietal werd woensdag voorgeleid bij de Rechter Commissaris en zit nog 14 dagen vast. De drie verdachten zijn 20 (2) en 21 jaar en komen uit Rotterdam, Venlo en Tegelen.

De vier dames maakten tijdens carnaval gebruik van een donkerkleurige bus. Zowel uit camerabeelden als een getuigenverklaring blijkt dat ze tijdens carnaval mensen hebben lastiggevallen. Mogelijk zijn daarbij ook nog strafbare feiten gepleegd. Mocht u hier informatie over hebben of mocht u zelf slachtoffer zijn geworden dan kunt u dit doorgeven aan de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).Posted in: politie