By december 17, 2011 11:18 am Lees verder →

Morgen live op TV L1 (20 uur) Vijftien genomineerden voor Provinciale Sportprijs Limburg 2011: uit Roerdalen: Joeri Verlinden en voetbalteam dames

Roerdalen – Ook dit jaar worden de beste Limburgse sporters van 2011 onderscheiden met de Provinciale Sportprijs Limburg. Vijftien sporters en sportploegen zijn genomineerd. Daarbij ook kandidaten uit Roerdalen.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de zogeheten Nacht van de Limburgse Sport 2011 die plaatsvindt morgen, zaterdag 18 december in de Stadsschouwburg Sittard-Geleen. De Provincie Limburg reikt de Limburgse Sportprijzen al 22 jaar uit. De Nacht van de Limburgse Sport 2011 is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Limburg, het Huis voor de Sport Limburg, Topsport Limburg, L1 Radio & Televisie, het Limburgs Dagblad en Dagblad de Limburger. De winnaars worden gekozen door een vakjury én het Limburgse publiek. Stemmen kan tot 9 december aanstaande op www.sportprijslimburg.nl.

Op zondag 18 december, tijdens de Nacht van de Limburgse Sport in de schouwburg in Sittard, zullen de winnaars van de Provinciale Sportprijs Limburg bekend worden gemaakt tijdens een live televisie uitzending op L1 TV.

De uitzending begint om 20.00 uur. De volgende sporters en sportploegen zijn door de vakjury genomineerd in verschillende categorieën. Een overzicht van de prestaties van de genomineerden over 2011, vindt u op www.sportprijslimburg.nl.

De genomineerden zijn:

Sportman 2011

Wout Poels Wielrennen

Rob Ruijgh Wielrennen

Joeri Verlinden Zwemmen

Sportvrouw 2011

Linda Creemers Tafeltennis

Eef Haaze Kanovaren

Maartje Paumen Hockey

Sporter met een beperking 2011

Romy Pansters Zwemmen

Laura de Vaan Handbike

Sharon Walraven Rolstoeltennis

Sportploeg 2011

FSG / Roerdalen – Dames Zaalvoetbal

VC Weert – Dames Volleybal

Westa – Heren Tafeltennis

Sporttalent 2011

Inge Jansen Schoonspringen

Demi Schuurs Tennis

Carrie Wegh HandboogsportPosted in: roerdalen