pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 17, 2015 2:54 pm Lees verder →

Voetbal: Ajax’ De Boedr jaloers op Cocu van PSV

Roerdalen – – Hij kijkt een beetje met een schuin oog naar het zuiden. Frank de Boer werd in zijn eerste vier seizoenen als hoofdtrainer van Ajax steeds kampioen, maar dit jaar eindigt hij zonder de schaal in Amsterdam. PSV speelt zaterdagavond thuis tegen sc Heerenveen en als de Eindhovenaren weten te winnen, is de ploeg van Phillip Cocu officieel de beste van het land. De Boer gunt zijn voetbalvriend het succes, maar geeft eerlijk toe dat hij ook wel jaloers is op Cocu.
/
De Boer baalt dat hij dit seizoen genoegen moet nemen met de tweede plek: “Want ik wil kampioen worden”, zei de oefenmeester volgens Voetbal International op de persconferentie van vrijdag. “Dus als iemand anders dat wordt, ben ik jaloers op diegene. Maar ik gun het hem wel. Als het zover is, ben ik de eerste die hem feliciteert. Eerst per sms, daarna zal ik hem bellen. Al zal hij dan druk zijn met de festiviteiten.”
Ajax probeert in de slotfase van het seizoen zo snel mogelijk de tweede plek op de ranglijst veilig te stellen. “Als we tweede zijn, staat er niets meer op het spel en dan kunnen we meer naar volgend seizoen kijken”, zei De Boer. “Het doel is nu en altijd om het publiek daarbij te vermaken en we doen er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.” Tegen NAC Breda kan de coach weer een beroep doen op Viktor Fischer, die na veertien maanden afwezigheid klaar is voor zijn rentree. Arek Milik zal nog niet spelen; Nicolai Boilesen en Thulani Serero zijn twijfelgevallePosted in: roerdalen