pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 13, 2015 4:11 pm Lees verder →

Voetbal: Bedreigingen bij Vitesse voor de rechter: 3 jaar stadionverbod aangevochten

Roerdalen/Arnhem – Merab Jordania zou niets hebben geleerd van zijn bedreigingen aan het adres van Vitesse-directeur Joost de Wit. De oud-eigenaar van de Arnhemmers zou De Wit via Twitter opnieuw hebben bedreigd.

Dit meldt Omroep Gelderland. Jordania heeft namelijk ook zijn voormalige rechterhand Erwin Kasakowski bedreigd. “Hij heeft er dus niets van geleerd. Kasakowski durfde zijn woning niet meer te verlaten”, sprak Vitesse-advocaat Harro Knijff dinsdag tijdens het kort geding dat Jordania had aangespannen tegen zijn stadionverbod van drie jaar. Wat Knijff betreft, blijft het verbod in stand. “Alleen al het zinnetje ‘I will cut off your fingers’, dat hij vijf keer herhaald heeft tegenover de secretaresse, is voldoende om het verbod in stand te houden.”

Het team van Jordania gooit het over een andere boeg en heeft het over een ‘zakelijk geschil’. Advocaat Ellens zegt dat zijn cliënt het heus niet zo kwaad bedoelde. “Hij heeft De Wit nooit iets willen aandoen. We hebben afgelopen zomer ook geprobeerd samen tot een oplossing te komen. Maar Vitesse wilde onder geen beding meewerken. Jordania wil graag weer trainingen bezoeken en wedstrijden zien. Hij heeft in Gelredome nog goede relaties, kent heel veel mensen”, weet Ellens.
De redchtbank spreekt over 2 weken vonnis.Posted in: roerdalen