pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 21, 2014 4:45 pm Lees verder →

Voetbal: Clasie (Feyenoord) in beeld bij Engelse clubs…

Roerdalen – Jordy Clasie lijkt veel indruk te hebben gemaakt bij de wedstrijd met het Nederlands Elftal tegen Ecuador. De middenvelder van Feyenoord gaf een lange bal vanaf de middellijn aan Robin van Persie, die aannam en direct scoorde. Na afloop was iedereen dan ook lovend over de pass van Clasie.

“Die bal was nog mooier dan het doelpunt zelf”, liet Van Persie zelf na afloop van het duel weten. Ook in de Engelse pers is zijn naam doorgedrongen tot het geruchtencircuit. Volgens de Daily Star zouden onder meer Manchester United en Arsenal nu interesse hebben in de Oranje-international van Feyenoord.

Het contract van Clasie loopt nog door tot medio 2016 en bij zijn laatste wedstrijd van dit seizoen liet Clasie nog weten ook volgend seizoen actief te zijn in De Kuip. Het is dan ook nog maar de vraag of de Engelse clubs zich gaan melden en of Clasie überhaupt welwillend tegenover een vertrek staat.

Het gerucht wordt overigens door Arsenal wel degelijk serieus genomen. The Gunners nemen het bericht van de eerdergenoemde krant zelf over op hun eigen clubwebsite.Posted in: roerdalen