pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2014 9:49 am Lees verder →

Voetbal: Cocu houdt vast aan 2 keepers bij PSV Eindhoven, met Zoet als eerste…

Roerdalen/Eindhoven – Trainer Cocu van PSV houdt vast aan 2 keepers, echter….Jeroen Zoet mag zich eerste doelman van PSV noemen, maar hij keept niet alle wedstrijden. Phillip Cocu wil Remko Pasveer ook speelminuten geven en daarom komt de concurrent van Zoet dit seizoen ook nog behoorlijk vaak aan de bak. In de media verschenen verhalen dat Cocu niet helemaal tevreden zou zijn over Zoet, maar dat is volgens de oefenmeester van PSV onzin.
/
PSV won donderdag met 2-3 van Panathinaikos en in dit duel hield Zoet zijn ploeg nog op de been. “Rond Jeroen worden slechts verhalen de wereld in gebracht”, zegt Cocu tegen het Eindhovens Dagblad. “Intern weten we gelukkig hoe het zit. We hebben met Remko en hem duidelijke afspraken gemaakt. Daar zijn we allemaal van op de hoogte.”
“Pasveer keept af en toe een wedstrijd, maar ik ga zeker niet elke keer de keeper wisselen”, benadrukt Cocu. “Als er goed getraind wordt en de keepers elkaar scherp houden, speelt ook Pasveer af en toe een duel.” PSV speelt zondag tegen Heracles Almelo, de oude werkgever van Pasveer. Het lijkt erop dat Zoet in dit duel gewoon onder de lat zal staanPosted in: roerdalen