pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 7, 2012 10:15 am Lees verder →

Voetbal: Cruijff krijgt weer gelijk maar ondertussen zijn er – ook sportief – alleen nog maar verliezers….

Roerdalen – Hoed nu verder bij Ajax: de aanstelling van Louis van Gaal en Martin Sturkenboom als directeuren van Ajax mag niet doorgaan. Het gerechtshof in Amsterdam heeft vandaag de commissarissen verboden de aanstellingen door te zetten.
De overige vier commissarissen hebben volgens de rechter met het uitsluiten van Johan Cruijff bij de besluitvorming onaanvaardbaar gehandeld. Vrijdag is de aandeelhoudersvergadering; het kan zijn dat de commissarissen eerder opstappen of zich dan laten wegstemmen. Hoe de chaos nu verder gaat bij Ajax is ongewis. Krfingen rond Ajax zeggen dat Cruijff weliswaar alles wint maar men is benieuwd of hij ook de touwtjes in handen neem of dat hij op afstand (vanuit Barcelona) blijft besturen hetgeen volgens ingewijden ook geen goede zaak is en ook op den duur onhoudbaar is.
Bovendien is het niet uitgesloten dat Van Gaal en Sturkenboom met flinke schadeclaims jegens Ajax komen. Kortom: de chaos bij Ajax blijft voorlopig en er zijn straks waarschijnlijk alleen maar verliezers en beschadigde ego’s…. Bovendien zeggen anderen dat de hele heisa Ajax ook een titel of CL-plaats gaat kosten. Dus zijn er vervolgens ook nog eens sportieve verliezers….Posted in: roerdalen