pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 11, 2015 5:19 pm Lees verder →

Voetbal: Depay maakt een goede overstap, zeggen de kenners

Roerdalen – Als een van de eerste wist het Roerdal Journaal AL BIJ het behalen vande titel van PSV ONLANGS te melden dat de overgang van de sterspeler van PSV naar de Engelse topclub een kWestie van tijd was. De transfer van an Memphis Depay was zondagavond jl onderwerp van gesprek aan de tafel van NOS Studio Voetbal. De PSV’er kreeg alle lof van de analisten voor de overstap naar Manchester United.

Jan Mulder, Bert van Marwijk, Jan van Halst en Arno Vermeulen staan achter de keuze van Depay, zeker vanwege de aanwezigheid van Louis van Gaal in Manchester. “Het is altijd prettig om in een nieuwe omgeving een coach te treffen die je kent”, aldus Van Marwijk. Ook de aanwezigheid van Ryan Giggs is voor Van Marwijk een bonus. “Niet iedere club heeft zo’n oud-speler in de staf en ook nog een die op dezelfde positie speelde. Van Giggs kan hij veel leren.”

Van Halst is zeer te spreken over de houding van Depay: “Hij gaat niet mee in de polonaise en denkt meteen weer in doelen.” Over de opvolging van Depay in Eindhoven werd ook hardop nagedacht, al kwamen daar geen verrassende namen uit. De al lang genoemde Jesus Corona (FC Twente) en Sam Larsson (Heerenveen) waren het hoofdonderwerp. Vermeulen stelde voor om ze allebei te halen.Posted in: roerdalen