pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2014 3:12 pm Lees verder →

Voetbal: Frank de Boer in de kijker bij Tottenham Hotspur

Roerdalen – Trainer Frank de Boer van Ajax staat in de kijker bij Tottenham Hotspur.De Boer: “Bij Liverpool waren er ook meer kandidaten”, verwijst De Boer in De Telegraaf naar de belangstelling die de ‘Reds’ enkele jaren geleden voor hem hadden.

“Tottenham is zich gewoon aan het oriënteren welke trainers haalbaar zijn. En uiteindelijk zullen ze beslissen voor wie ze gaan.”

De Boer zal na de laatste competitiewedstrijd, zaterdag tegen NEC, nadenken over een mogelijke overstap naar de huidige nummer zes in de Premier League.

“Tottenham Hotspur moet met een fraai toekomstperspectief en een goede aanbieding komen om me tot een vertrek bij Ajax te verleiden”, meldt de 43-jarige oefenmeester die Ajax vier keer naar de landstitel loodste.

“Ik heb een contract tot de zomer van 2017 en weet niet hoe Ajax zich opstelt. En dat Davy Klaassen en Joël Veltman een dringend verzoek aan me deden om niet te vertrekken, is het mooiste wat er is. Dat spelers graag willen dat je blijft. Natuurlijk is dat medebepalend in de beslissing die je neemt.” Volgens directeur Overmars heeft Tottenham zich enkele weken gelden gemeld maar meer niet en ook niet recentelijk na het behalen van de titel door Ajax.Posted in: roerdalen