pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 11, 2014 1:52 pm Lees verder →

Voetbal: Halve finale Champions Laege: Bayern Muenchen-Real Madrid en Arsenal-Atletico

Roerdalen – Het is al bijna een finale-wedstrijd:: Bayern Muenchen-Real Madrid. Dat heeft de loting in Nyon vanmiddag, vrijdag, uitgewezen.
De heenduels vinden plaats op 22 en 23 april. De returns zijn op 29 en 30 april.
Het is al de zesde keer dat Real Madrid en Bayern München elkaar treffen in de halve finale van de Europa Cup I/Champions League.
De laatste keer dat de clubs elkaar ontmoetten was in 2012, toen Bayern de halve eindstrijd bereikte na het winnen van een strafschoppenserie. Robben treft met Real Madrid zijn oude club, waar hij van 2007 tot 2009 onder contract stond.
Atletico Madrid en Chelsea stonden twee keer eerder tegenover elkaar in de Champions League. In de groepsfase van het seizoen 2008/2009 wonnen ‘The Blues’ in Londen met 4-0 en eindigde het duel in Madrid onbeslist: 2-2.
In de strijd om de Europese Super Cup van 2012 had Chelsea echter niets in te brengen tegen Atletico. De Spaanse club won met 4-1 in Monaco.
De finale is op zaterdag 24 mei in Lissabon.

Nu.nl meldt over een eventueel keepersprobleem: Keeper Thibaut Courtois van Atletico Madrid kan ​gewoon spelen tegen Chelsea in de halve finale.
De UEFA verbood vrijdag in een statement de clausule in het contract van de Belgische doelman, waarin staat dat de club uit Madrid een financiële vergoeding moet betalen aan Chelsea om de keeper op te mogen stellen.
Het zou gaan om een bedrag van drie miljoen euro per wedstrijd. Courtois staat onder contract bij de club uit Londen, maar speelt voor het derde achtereenvolgende seizoen op huurbasis voor Atletico Madrid.
Volgens de Europese voetbalbond is het verboden voor clubs om te bepalen welke spelers een andere club op mag stellen. De clausule komt daardoor te vervallen.Posted in: roerdalen