pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 15, 2015 5:48 pm Lees verder →

Voetbal: Huntelaar en Van Persie blijven beschikbaar voor Oranje; volgens beiden kan beter Blind blijven

Klaas-Jan Huntelaar vindt dat het Nederlands elftal door een gebrek aan kwaliteit er niet in is geslaagd zich te plaatsen voor het EK volgend jaar in Frankrijk. Eenzelfde mening heeft Robin van Persie.
“Het heeft in deze kwalificatiereeks niet mee gezeten, maar het is te makkelijk om te zeggen dat we pech hebben gehad. Geluk kun je afdwingen en dat heeft uiteindelijk met kwaliteit te maken”, aldus Huntelaar.En volgens Van Persie schort het niet aan echte kwaliteit maar moet er een team neergezet worden: er zijn teveel individulaisten, die dat buiten hun schuld, ongewild zijn geworden

Huntelaar, Van persie en het Nederlands elftal sloten de kwalificatie dinsdag af met een 3-2 nederlaag tegen Tsjechië. “Daardoor hebben we in totaal één punt gepakt tegen de bovenste drie landen in de groep. Dat zegt genoeg.”

Huntelaar: “We zijn gewoon niet goed genoeg om erbij te mogen zijn op het EK. En dat terwijl er dit keer extra veel landen mee mogen doen. Dat maakt het nog pijnlijker. Het niveau moet omhoog. Iedereen moet aan zichzelf gaan werken. En dan kan de focus weer op een nieuwe cyclus.”

‘Ons probleem is in ieder geval niet een gebrek aan kwaliteit’ stelt Huntelaar en volgens beide aanvallers is het zo dat hele groep achter bondscoach staat.
“We kunnen door met deze bondscoach”, aldus de spits van Schalke 04, zonder daar dieper op in te gaan.

De 32-jarige Huntelaar lijkt zelf ook niet aan een afscheid bij Oranje te denken. “Daar ben ik niet mee bezig, ik vind het ook niet het moment om daarover te praten. Ik zie het wel.”Van Persie heeft al eerder gezegd dat de groep internationals nu samen aan een nieuw voetbaljaar op landenniveau moeten beginnen.Posted in: Geen categorie