pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 6, 2013 11:23 am Lees verder →

Voetbal: In VS slaat jeugdspeler arbiter: scheidsrechter dood!

Roerdalen – Ongelooflijk maar waar: jeugdspeler slaat in Amerika scheidsrechter dood!
In de Verenigde Staten is een voetbalscheidsrechter om het leven gekomen nadat een jeugdspeler hem tijdens een wedstrijd had geslagen. De arbiter is later oevrleden aan zijn verwondingen na de klap De 17-jarige zit voorlopig in een jeugdinstelling.

De 46-jarige Ricardo Portillo floot zaterdag in Taylorville een jeugdwedstrijd. Toen er een corner werd genomen, zag Portillo hoe de doelman van het verdedigende team een tegensstander met beide handen wegduwde.

Portillo legde de wedstrijd stil en gaf de keeper een gele kaart. Volgens getuigen sloeg de doelman toen de artbter tegen de zijkant van het hoofd.

Toen de politie later ter plaatse aankwam, werd Portillo ‘in foetushouding’ op de grond aangetroffen. De speler was toen van het terrein verdwenen. Hoewel Portillo geen zichtbare verwondingen had, vertelde hij hulpverleners dat zijn gezicht en rug pijn deden. In stabiele toestand werd hij afgevoerd naar een plaatselijk ziekenhuis.

Daar verslechterde zijn toestand zienderogen. Naar het schijnt had hij een zwelling in zijn brein opgelopen en raakte hij in coma. Zijn dochter Johanna besloot daarop de politie in te schakelen. Een zoektocht naar de jonge ader startte. Uiteindelijk meldde de tiener zich zaterdagavond met zijn vader op een politiekantoor.Posted in: politie, roerdalen