pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 31, 2015 12:46 pm Lees verder →

Voetbal: “Jordy al weer in Rotterdam…en Hiddink krijgt steeds meer kritiek”

Roerdalen – Jordy Clasie is al Weert thuis in Rotterdam. Niet voor niets…
En verder geven kenners steeds meer af op de keuzes van Hiddink: de kritiek groeit met de dag…
Clasie verliet afgelopen maandag het trainingskamp van Oranje en mist dus de oefenwedstrijd tegen Spanje vandaag, dinsdagavond. Volgens de KNVB kampt de middenvelder met knieklachten. Johan Derksen is een andere mening toegedaan.
De aanvoerder van de Rotterdammers kwam tegen Turkije (1-1) niet in actie: ”Onbegrijpelijk”, zei de analist in het televisieprogramma Voetbal International. ”Ik denk ook dat Clasie helemaal niet geblesseerd is. Die heeft natuurlijk ook in alle kranten gelezen dat werkelijk alle kenners vinden dat hij had moeten spelen. Die laat zich niet piepelen door Hiddink.”
”Feyenoord heeft hem waarschijnlijk gebeld en gezegd dat hij lekker terug moet komen”, ging Derksen verder. ”Hij kan zondag ook gewoon spelen tegen AZ. Ja, natuurlijk. Clasie heeft helemaal geen blessure, man. Die denkt gewoon: ‘Hiddink, zoek het lekker uit’. En gelijk heeft hij.”
De kritiek op Hiddink groeit met de dag en neemt per dag grotere vormen aan. Ook analisten en voetballiefhebbers Jan van Halst en Aad de Mos zetten vraagtekens bij het selectiebeleid van de ervaren bondscoach.
”Er valt geen enkele lijn te bespeuren in de aanpak van Hiddink”, laat Van Halst optekenen door het Algemeen Dagblad. ”Het lijkt wel alsof hij naar de spelers zelf en hun status kijkt in plaats van het teambelang. Neem de rechterkant, die werd bestreken door Van der Wiel en Afellay. Het zijn toch geen heel zware tactische bespiegelingen als ik zeg dat Afellay van nature daar niet graag naar binnen draait en dan plaats maakt voor Van der Wiel. Die doet dat liever vanaf links, à la Sneijder. Dat kan een amateurtrainer ook zien.”
Hiddink moet de vorm van spelers als maatstaf nemen, zo oordeelt De Mos: ”Op naam verleng je alleen je paspoort. Huntelaar en Sneijder selecteren, oké. De één is beslissend voor Galatasaray, de ander doet het goed bij Schalke, maar Martins Indi is derde keus bij Porto en Afellay zit in Griekenland op de bank. Het beleid moet gedurfder. Doe iets. Gooi Bazoer er voor mijn part in, maar verras eens.”Posted in: roerdalen