pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 25, 2015 1:02 pm Lees verder →

Voetbal: Kampioen PSV moet zondag tegen Feyenoord alles uit de kast halen en winnen..!

Roerdalen/Eindhoven – Zondagnamiddag moet PSV in eigen huis Feyenoord kloppen. Dat is de mening van vele supporters in Eindhoven; er moet gewonnen worden, zo vinden zij.
Tot nu toe heeft de Eindhovense landskampioen nog niet overtuigend gespeeld, en vooral de midden-linie stelt teleur. Propper kan zijn draai niet vinden, maar ook Narsingh en Maher spelen beneden hun niveau, in elk geval veel te flets.
Als dan de arbiter nog een cruciale fout maakt – hij onthield de Eindhovende ploeg zondag tegen Heerenveen een duidelijke penalty – kan zomaar weer verloren of gelijk gespeeld worden en dan groeit de achterstand op de koplopers alsmaar…
Na slechts drie wedstrijden heeft PSV al vier punten achterstand op Ajax en Feyenoord. De broers Willy en René van de Kerkhof vinden dat de Eindhovenaren uit bij sc Heerenveen (2-2) geen sterke indruk maakten.

“Vooral in de eerste helft”, vertelt René aan Omroep Brabant. “Ze kregen weer diverse kansen en eigenlijk hadden ze ook een penalty moeten krijgen. PSV is nog niet in vorm. Dat moet wel snel gebeuren, want zondag tegen Feyenoord moet er uit een ander vaatje worden getapt.”

Willy noemt de seizoenstart ‘niet denderend. “Maar de ploeg heeft kwaliteit genoeg om bovenin mee te draaien en kampioen te worden. Dus ik zie het niet somber in.” Ook de absentie van Jürgen Locadia trekt zijn aandacht. “Dit is een doodzonde in de voetballerij en daar moet je voor gestraft worden.”

Broer René vult Willy aan: “Ik vind het een slechte zaak. Hij heeft vorig jaar zijn contract nog met een paar jaar verlengd. Iedereen wil spelen, maar er kunnen er maar elf starten. Hij moet zich gewoon op de training manifesteren.”
OPosted in: roerdalen