porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 15, 2014 10:09 am Lees verder →

Voetbal: Kritiek op risicoloze speelwijze Blind bij Manchester United

Roerdalen – Na een uitstekende start van zijn carrière bij Manchester United, kreeg Daley Blind de afgelopen weken voor het eerst te maken met serieuze kritiek. Als controleur maakt hij weinig fouten, maar dat komt grotendeels omdat hij te weinig risico in zijn spel legt. Ook clubicoon Rio Ferdinand is het daarmee eens.
Volgens de 35-jarige stopper, die Old Trafford afgelopen zomer verliet om zijn nadagen te slijten bij Queens Park Rangers, heeft Blind zich inmiddels gerealiseerd dat alleen balletjes breed of terug niet volstaan bij de Engelse grootmacht. “Hij snapt dat nu, net als ik destijds. Hij wil zichzelf verbeteren”, ziet Ferdinand.
Blind werd afgelopen zomer voor 17,5 miljoen euro overgenomen van Ajax en is sinds zijn komst een onbetwiste basisspeler bij het United van Louis van Gaal. Een ander clubicoon, Gary Neville, uitte vorige week echter als eerste voorzichtige kritiek. “Hij moet eens beginnen met meer vooruit te kijken en naar voren te spelen”, zei hij. “Hij geeft veel te veel risicoloze passes en kiest vaak de makkelijke weg.Posted in: roerdalen