pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 3, 2012 6:59 pm Lees verder →

Voetbal: Kuijt van Liverpool naar Fenerbahçe

Roerdalen – Hij zei aan iets nieuws toe te zijn: Dirk Kuijt verhuist na het EK voetbal naar Turkije. De 31-jarige aanvaller van Liverpool en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen onderhandelden zondag in Amsterdam met een delegatie van Fenerbahçe over een meerjarig contract voor 3 jaar en kwamen tot overeenstemming en ook was er direct een akkoord van de Turkse club met Liverpool over de afkoopsom. Kuyt voetbalde er 6 jaar.

Zijn contract bij Liverpool liep nog door tot medio 2013. De oud-Feyenoorder beleefde bij de Reds evenwel een teleurstellend seizoen en thans bleek een rentree in De Kuip nog niet aan de orde.
Volgens Jansen stonden de clubs voor Kuijt in de rij. “We hielden veertien serieuze opties over. De keuze viel op Fenerbahçe omdat juist die club Dirk het goede gevoel gaf.”

”Na zes jaar Liverpool ben ik toe aan een nieuwe uitdaging”, lichtte Kuijt toe. ”Mijn vertrek staat los van de club en de supporters. Die zal ik altijd in mijn hart dragen. Ook de aanstelling van de nieuwe trainer heeft er niets mee te maken.”
”Maar toen Fenerbahçe op mijn pad kwam en de ambities kenbaar maakte, was ik vanaf het allereerste moment verkocht. Zij geven mij het vertrouwen dat ik zoek.”
Kuijt had een dag na de oefenzege van Oranje tegen Noord-Ierland (6-0) even geen verplichtingen bij het Nederlands elftal.Posted in: roerdalen