pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 29, 2015 3:11 pm Lees verder →

Voetbal: Numan begrijpt Turkse stap Van Persie…

Roerdalen – hij begrijpt het wel, zo zegt Numan. Blessures, ruzie met zijn trainer, problemen bij Oranje: de laatste maanden zijn niet bepaald de beste geweest uit de carrière van Robin van Persie. Arthur Numan ziet met lede ogen aan hoe de loopbaan van zijn landgenoot in verval is geraakt.

“Natuurlijk, als Van Persie fit is, dan is hij een goede spits. Maar er zijn de laatste jaren steeds meer twijfels over hem. Is hij nog wel fit genoeg voor de absolute top? Ik vind dat hij al heel erg lang niet meer het niveau haalt van drie, vier jaar geleden”, aldus Numan in gesprek met The Daily Record.

“Het is ook niet voor niets dat Louis van Gaal hem zo makkelijk liet vertrekken bij Manchester United. Het zegt denk ik genoeg wanneer je vertrekt naar Turkije. Met alle respect, die competitie kan natuurlijk niet tippen aan de Premier League. Als ik zie dat spelers naar Turkije verkassen, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze richting het einde van hun loopbaan gewoon nog even een goed contract willen tekenen”, gaat de voormalig Oranje-international verder.Posted in: roerdalen