pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 6, 2015 1:51 pm Lees verder →

Voetbal: Oranje bij loting play-offs “beschermd”; derde beste: Albanië heeft riante voorsprong…

Roerdalen – Mocht het Nederlands elftal uiteindelijk op de derde plek in EK-kwalificatiegroep A eindigden en dus de play-offs nodig hebben om het eindtoernooi in Frankrijk te bereiken, dan wacht Oranje een relatief makkelijk loting.

Nederland krijgt namelijk een zogenaamde beschermde status voor de beslissingswedstrijden. Naast negen groepswinnaars en negen nummers twee, plaatst ook de beste nummer drie zich rechtstreeks voor het eindtoernooi in Frankrijk. Bij de beslissingswedstrijden tussen de acht overige nummers drie wordt gebruik gemaakt van een geplaatste en niet geplaatste status op basis van de UEFA-ranking, zo maakt de Europese voetbalbond bekend.

Nederland is met een vierde plaats op die lijst achter Spanje, Duitsland en Engeland vrijwel zeker van een relatief gunstige loting. De play-offs voor plaatsing voor het EK staan gepland voor medio november. De beste nummer drie worden lijkt in ieder geval een kansloze opgave voor de ploeg van bondscoach Danny Blind. Zo heeft bijvoorbeeld Albanië, met een wedstrijd minder gespeeld, namelijk vier punten voorsprong.Posted in: roerdalen