pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 5, 2015 8:45 am Lees verder →

Voetbal: Oranje kan “zwakke tegenstander ” treffen in play-offs

Roerdalen – Het Algemeen Dagblad geeft Oranje hoop: het Nederlands elftal dreigt zowel de eerste als de tweede plaats in Groep A van de EK-kwalificatiereeks mis te lopen. Wanneer Nederland als derde eindigt, gaat het óf rechtstreeks naar Frankrijk óf het komt in de play-offs terecht. Nederland is op dit moment een van de drie slechtste nummers drie over de hele cyclus, dus is rechtstreekse kwalificatie onwaarschijnlijk. Het Algemeen Dagblad keek vast wie de mogelijke opponenten worden in de play-offs.

De krant meldt zaterdagmorgen dat de kans groot is dat Oranje stuit op een ‘zwakke broeder’, al is het maar de vraag wie in deze fase bestempeld kan worden als zwak en wie als sterk. Oranje heeft in ieder geval een beschermde status en speelt zodoende tegen een van de nummers drie met de laagste positie op de FIFA-ranglijst. Op dit moment zijn dat Noorwegen, Slovenië, Israël en Ierland.

Op dit moment staan ook landen als Rusland (acht punten), Hongarije (twaalf) en Oekraïne (twaalf) op plaats drie in hun groep, met goede vooruitzichten om op die plek te eindigen. Het land met de meeste punten van alle nummers drie gaat linea recta naar het EK 2016: de anderen stromen de play-offs in. Die worden gespeeld op 12, 13 of 14 november en daarna op 15, 16 of 17 november.Posted in: roerdalen