pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 16, 2015 7:50 am Lees verder →

Voetbal: Oranje vrouwen gelijk tegen Canada maar waarschijnlijk verder bij WK

Roermond – Afgelopen nacht heeft de Nederlandse ploeg op het WK in Canada tegen het gastland gelijk gespeeld: 1-1. Oranje scoorde diep in de 2de helft de gelijkmaker in een open wedstrijd die op en neer golfde, met aan beide kanten kansen.
De Nederlandse voetbalsters weten overigens hoogstwaarschijnlijk in de nacht van dinsdag op woensdag al of ze verder mogen op het WK. Oranje eindigde in groep A als derde met vier punten en houdt in ieder geval het uitgespeelde Thailand (groep B, drie punten) onder zich in de strijd om de vier tickets voor de beste nummers drie van de zes groepen.De vier beste nummers drie van de zes poules gaan verder op het WK, samen met de nummers één en twee van iedere groep. Canada eindigde bovenaan met vijf punten, China kwam uit op vier na het gelijkspel op de laatste speeldag tegen Nieuw-Zeeland (2-2).
Dinsdagnacht vallen de beslissingen in groep C en D. Zeker in groep D is de kans klein dat de nummer drie het beter doet dan Oranje. Na twee speelrondes gaan de Verenigde Staten aan kop met vier punten, gevolgd door Australië (drie), Zweden (twee) en Nigeria (één). Alleen als de Nigeriaanse vrouwen stunten tegen ‘USA’, is het mogelijk dat het land dat als derde eindigt in deze poule met betere cijfers dan Oranje.Posted in: roermond