pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 17, 2015 7:45 am Lees verder →

Voetbal: Oranje vrouwen op WK ronde verder

Roermond – Dolle vreugde in het Nederlands kamp. De Oranjevrouwen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag doorgedrongen tot de achtste finales van het WK voetbal in Canada.
Het elftal van bondscoach Roger Reijners zag Kameroen winnen van Zwitserland (2-1) en voegde zich zo als één van de vier beste nummers drie bij de laatste zestien landen.

De Nederlandse voetbalsters eindigden maandag zelf met vier punten als derde in groep A na een gelijkspel tegen gastland Canada (1-1).

De nummer één en twee van elke poule alsmede de vier beste nummers drie van de zes groepen stromen door naar de achtste finales. Omdat Zwitserland na de nederlaag tegen Kameroen op drie punten bleef steken in groep C, zijn de Oranjevrouwen verzekerd van een plekje bij de beste nummers drie in de poulefase.

Nederland neemt het in de achtste finales op tegen Duitsland (zaterdag om 22.00 uur Nederlandse tijd) of titelverdediger Japan (in de nacht van dinsdag 23 juni op woensdag 24 juni om 4.00 uur).

Kameroen kwalificeerde zich als nummer twee in groep C ook voor de achtste finales. De Afrikaanse vrouwen kwamen nog wel op achterstand, maar stapten uiteindelijk als winnaars van het veld: 2-1.Posted in: roermond