pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 4, 2014 5:21 pm Lees verder →

Voetbal: Oud-Ajaxieden niet erg hoopvol…voor duel tegen Barca morgen

Roerdalen – Patrick Kluivert en Ronald de Boer kwamen allebei voor zowel Ajax als Barcelona in actie. De oud-voetballers hebben weinig vertrouwen in een goede afloop voor het duel van morgen.

Barca verloor twee keer in de competitie, maar dat zal volgens De Boer alleen maar averechts werken voor de Amsterdammers. “Ik ben bang dat de spelers in de Champions League een statement naar de pers en fans willen maken”, zegt de analist. “Daarom zou het wel eens een kat-en-muisspelletje kunnen worden.”, meent de BBarca verloor twee keer in de competitie, maar dat zal volgens De Boer alleen maar averechts werken voor de Amsterdammers. “Ik ben bang dat de spelers in de Champions League een statement naar de pers en fans willen maken”, zegt de analist. “Daarom zou het wel eens een kat-en-muisspelletje kunnen worden.”

Ook Kluivert verwacht een scherp Barcelona. “Door de nederlaag bij Paris St.-Germain moet de ploeg winnen om zicht te houden op de groepswinst”, vindt hij. “Voeg dat bij de nederlagen in de competitie en het is duidelijk dat er een scherpe ploeg zal staan. Dat Barcelona wint, is voor mij zeker. Ajax zal vol druk moeten zetten. Misschien dat er gebruik kan worden gemaakt van het aangetaste vertrouwen. Al ben ik bang van niet.”oer.Posted in: roerdalen