pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 20, 2014 8:55 pm Lees verder →

Voetbal: PEC veegt de vloer aan met Ajax; “teken aan de wand voor WK”

Rotterdam – “Dit is een teken aan de wand; nu weten we waar het Nederlands voetbal qua niveau staat en dat zo vlak voor een WK. Als Nederlandse topclubs al zo wisselend en slecht presteren (het is toch een bekerfinale) dan kan een ploeg als Oranje na de voorronde naar huis. Bedenkelijk als een kampioensploeg als Ajax tegen een middenmoter als PEC zo onderuit gehaald wordt en met 5-1 een pak slaag krijgt. Neen, het Nederlands voetbal zit de laatste jaren in een negatieve spiraal”.
Dat zegt een kenner binnen de KNVB en Ajax-fan na het teleurstellend spel van de Amsterdammers in de bekerfinale tussen PEC en Ajax.
De eindstand in De Kuip stond al na vijftig minuten op het scorebord door doelpunten van Ricardo van Rhijn namens Ajax en goals van Ryan Thomas (2), Guyon Fernandez (2) en Bram van Polen voor de ploeg uit Zwolle.

PEC was voor de finale al zeker van een plek in de Europa League omdat Ajax via de competitie een Champions League-ticket heeft veroverd, maar mag door de bekerwinst nu twee voorrondes later instromen komende zomer.

De overwinning van PEC betekende niet de grootste zege in de bekerfinale sinds de invoering van het betaald voetbal in 1954. Dat record blijft op naam staan van PSV, dat in 1974 NAC met 6-0 versloeg.Posted in: Geen categorie