pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2012 1:13 pm Lees verder →

Voetbal: PSV stuurt Rutten negen duels voor einde seizoen weg

Roerdalen – Voetbal International en De Telegraaf is Fred Rutten maandag ontslagen als trainer van PSV. Na de 3-1 nederlaag van zijn team tegen NAC Breda werd de positie van de coach onhoudbaar. Maandag volgde een directieoverleg en volgens de media is daar besloten dat Rutten het seizoen niet mag afmaken. In het Philips Stadion zouden op dit moment nog gesprekken gaande zijn over de afhandeling van het ontslag van Rutten. Om 15:00 uur zou een persconferentie volgen.

Wie de 49-jarige coach moet opvolgen, is nog onbekend; PSV doet nog geen officiële mededelingen over de positie van Rutten. Zijn positie stond al langere tijd ter discussie, ook nadat hij zelf bekendmaakte dat hij na dit seizoen niet verder zou gaan in Eindhoven. Wie Rutten opvolgt is nog niet bekend. De namen van Ernest Faber en Dick Advocaat zingen rond; die van Louis van Gaal werd afgestreept.

PSV eindigde onder Rutten tweemaal als derde in de Eredivisie: in het seizoen 2009/10 ging de titel naar FC Twente en kende de club een achterstand van acht punten. Het jaar daarna eindigden Ajax (vier punten) en FC Twente (twee) boven de club uit de lichtstad. Voor aanvang van dit seizoen mocht Rutten fors investeren en kocht hij onder meer Kevin Strootman, Dries Mertens, Georginio Wijnaldum en Tim Matavz. Het laatste kampioenschap van PSV dateert uit het seizoen 2007/08.Posted in: roerdalen