pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 15, 2015 8:33 am Lees verder →

Voetbal: PSV wordt kampioen: smeken om grote tv-schermen…

Roerdalen/Eindhoven – – Het gemeentebestuur van Eindhoven krijgt de wind van voren. Opnieuw en nu hebben inmiddels 5 partijen in de Eindhovense gemeenteraad gevraagd om grote tv-schermen in verband met het naderende kampioenschap van PSV komend weekend. “Wij doen dringend een beroep op u om in een ultieme poging het mogelijk te maken dat er zaterdag toestemming komt voor de grote schermen.”

Vrijdag stelden VVD, PvdA en LPF ook al vragen over de kwestie. Het hielp niet. Het gemeentebestuur bleef bij het besluit om geen schermen te plaatsen op de Markt.

Een nieuwe poging om het college van B&W alsnog op andere gedachten te brengen, wordt ook gesteund door D66 en GroenLinks. De partijen denken dat het toch wel extra druk gaat worden in de stad. Ook vanwege het lekker weer.

Groot feestweekend
De extra politie-inzet die nodig zou zijn bij het plaatsen van schermen, valt volgens de vijf partijen wel mee. “Een ultieme poging om met spoed met de ondernemers en de politie in de regio in de regio in gesprek te gaan waarbij u het uitgangspunt hanteert dat we er met z’n allen een fantastisch groot feestweekend van gaan maken”, zo schrijven de partijen.Posted in: politie, roerdalen