pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 9, 2015 12:37 pm Lees verder →

Voetbal: Ronald de Boer vreest het ergste voor Oranje

Roerdalen – Voetbalkenner Ronald de Boer, het broertje van de Ajax-trainer, vreest voor Oranje en verwacht dat de Turken geen misstap begaan.
Ronald de Boer gelooft eigenlijk niet meer in het feit dat Oranje zich via de play-offs nog kan plaatsen voor het EK 2016. De voetbalanalist vreest dat Turkije geen punten meer zal verspelen in de twee resterende interlands.

Het lot van het Nederlands elftal ligt in handen van de Turken, die nog tegen IJsland en Tsjechië spelen en minimaal één keer moeten verliezen voordat Oranje nog over hen heen kan klimmen in de kwalificatiepoule. De Boer vraagt zich in gesprek met FOX Sports af waar het voor Nederland zo ontzettend mis is gegaan. ”Kwaliteit of vorm? Het zal ertussenin liggen. Ik hoor vanuit het Nederlands elftal dat Danny Blind alles goed voorbereidt en dat zijn strijdplan telkens klopt. Maar ik vrees dat het niets meer uithaalt. De Turken gaan geen fout meer maken. Ik hoop dat ik het fout heb…”

Zelf maakte De Boer in de jaren negentig een soortgelijk verhaal mee met het Nederlands elftal. Na het redelijk succesvolle WK 1994 ging het bijna hopeloos mis in de aanloop naar het EK 1996. Oranje morste in totaal tien punten en moest in de achtervolging. ”We hadden in mijn ogen kwaliteiten genoeg. Een geweldig team, met veel Ajacieden die in 1995 de Champions League wonnen en in 1996 weer de finale haalden”, aldus De Boer. “Dus daar lag het niet aan.”

“De honger naar de Champions League-finales overheerste. Misschien dat de Ajax-spelers daardoor een stapje minder deden voor Oranje. De EK-kwalificatie leed er in ieder geval duidelijk onder”, concludeert hij. Oranje ontsnapte overigens wél uiteindelijk en plaatste zich voor het eindtoernooi, dat in Engeland plaatsvond.Posted in: roerdalen